Puppies miniatuur bull terriërs

Wij zijn op zoek naar een leuk gastgezin/ mede eigenaar voor Coco.

Coco is een teefje van net 9 maanden oud. Haar stamboom naam is Happy Little Fellows Whoopsy Daisy. Coco is lief met kinderen (soms wat onstuimig:)), sociaal naar katten en andere honden. Wij zijn opzoek naar een leuk gastgezin/mede eigenaar omdat we in de toekomst 1x een nestje met Coco willen fokken. Benieuwd naar onze Coco neem dan even contact met ons op via de mail of telefoon.

coco1_img_2429

dsc_6851

Onze puppies groeien op in ons huis en in onze tuin, temidden van ons gezin met onze andere miniatuur bull terriers. Als onze puppies naar hun nieuwe baasjes gaan, dan zijn ze alvast voor een belangrijk deel gesocialiseerd en hebben een solide basis. Ze zijn gewend aan verschillende geuren, objecten, situaties en geluiden.  We laten de pups wennen aan allerlei mensen en kinderen, ze spelen op diverse ondergronden en met veel stimulerend speelmateriaal. Met mooi weer spelen ze  in de tuin, gaan op ontdekkingstocht en maken ook kennis met water! We oefenen met borstelen, wassen en andere lichaamsverzorging als oortjes schoonmaken, gebit bekijken, nageltjes knippen. Ze leren wandelen aan de lijn en krijgen zindelijkheids- en benchtraining. Alle pups gaan meerdere keren mee voor een autoritje (dit kan wagenziekte voorkomen!) en uitstapjes naar tuincentrum, kinderboerderij, weekmarkt, dierenarts, etc. Zodra ze er klaar voor zijn, gaan ze ook dagelijks mee uit wandelen. Bovenal worden ze iedere dag heel veel geknuffeld en krijgen ook 1-op-1 aandacht!  de opvoeding, socialisatie, stimulatie doen wij volgens de puppy culture methode. www.puppyculture.com

De pups worden rond 6 weken door een medewerker van de Raad van Beheer gechipt en er wordt dan tevens DNA afgenomen voor een DNA profiel (vanaf 1 juli 2014 verplicht voor alle rashonden). U weet daardoor zeker dat uw pup ook inderdaad afstamt van de vader en moeder die op de stamboom zijn vermeld. Bovendien wordt het DNA opgeslagen in een databank en kan in de toekomst worden gebruikt voor bijvoorbeeld gezondheidsonderzoeken. De pups worden verkocht met een officiele stamboom, het DNA-certificaat, internationaal dierenpaspoort, een koopcontract, een zeer uitgebreid puppiepakket en informatieboekwerk met daarin o.a. een voedingsadvies, opvoedingstips, rasinformatie, kopietjes van de gezondheidsonderzoeken, DNA- profiel en stamboom van de vader- en moederhond, etc. etc.

Wij staan pup eigenaren te allen tijde met raad en daad bij als zij dit willen! We helpen (indien nodig en gewenst) bij problemen en kunnen ook zorg dragen voor (vakantie)opvang of hierbij bemiddelen. We hebben een besloten facebook groep voor pupeigenaren, waar iedereen zijn ervaringen en foto’s met elkaar kan delen en waarin ik leuke en nuttige informatie deel. Ongeveer eens per jaar organiseren we een gezellige wandeling of puppiereünie. Natuurlijk neemt u een pup van ons in huis met de bedoeling dat dit voor de rest van zijn leven is, maar er kan altijd iets gebeuren waardoor dit niet meer mogelijk is. Onze pups kunnen te allen tijde bij ons terug komen als u er om welke reden dan ook geen zorg meer voor kunt dragen.

Omdat het erg belangrijk voor ons is om te weten waar onze pups terecht komen en u ook een betrouwbare fokker zoekt, maken we graag vooraf kennis met u. Als het van beide kanten klikt, dan komt u bij ons op de wachtlijst voor een pup, maar dit is natuurlijk vrijblijvend en schept geen verplichtingen! Wij werken op basis van vertrouwen en U hoeft bij ons geen aanbetaling te doen. Het staat u vrij om bij andere fokkers te gaan kijken, maar wij stellen het op prijs wanneer u het ons laat weten als u niet meer op de wachtlijst wilt staan, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Omdat wij onze honden op natuurlijke wijze verzorgen en de afgelopen jaren hebben gezien welke positieve effecten dit heeft op de gezondheid van de honden, zouden wij graag zien dat deze lijn bij de nieuwe eigenaars wordt voortgezet. Wij voeren rauwe voeding, vaccineren kritisch en op maat (na titer test), doen niet aan preventief ontwormen en gebruiken geen gif, niet op de honden en niet in hun omgeving.

Bij interesse ontvangen wij graag een leuke informatieve mail met daarin informatie over uzelf/gezins situatie, en de woon/werk omstandigheden.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.